Gratis frakt på alle bestillinger

Integritetspolicy

Denna integritetspolicy reglerar hur og-goods ("vi", "oss" eller "vår") samlar in, använder, underhåller och delar information som samlats in från användare (kallad "användare", "du" eller "din") av våra dropshippingtjänster. Vi är fast beslutna att skydda din integritet och säkerställa säkerheten för din personliga information. Genom att använda våra dropshipping-tjänster samtycker du till insamling och användning av information i enlighet med denna policy.

Insamling av information
1.1 Personlig identifieringsinformation: Vi kan samla in personlig identifieringsinformation från användare på olika sätt, inklusive, men inte begränsat till, när användare besöker vår webbplats, registrerar sig på vår plattform, gör en beställning, prenumererar på vårt nyhetsbrev, svarar på en undersökning eller fyller i ett formulär. Den personliga identifieringsinformation som vi samlar in kan inkludera, men är inte begränsad till, ditt namn, e-postadress, postadress, telefonnummer och betalningsuppgifter.

1.2 Icke-personlig identifieringsinformation: Vi kan samla in icke-personlig identifieringsinformation om användare när de interagerar med våra dropshippingtjänster. Icke-personlig identifieringsinformation kan inkludera webbläsarens namn, typen av dator eller enhet som används, operativsystemet, de internetleverantörer som används och annan liknande information.

 1. Användning av information
  2.1 Personuppgifter: Vi kan samla in och använda användarnas personuppgifter för följande ändamål:

  För att tillhandahålla och förbättra våra dropshipping-tjänster: Din information hjälper oss att uppfylla beställningar, behandla betalningar, kommunicera med dig och förbättra den övergripande användarupplevelsen.

  För att skicka periodiska e-postmeddelanden: Vi kan använda den e-postadress du anger för att skicka information och uppdateringar om dina beställningar, produktkampanjer och relaterade nyheter. Om du när som helst vill avregistrera dig från att ta emot framtida e-postmeddelanden, inkluderar vi detaljerade instruktioner om hur du avregistrerar dig längst ner i varje e-postmeddelande.

  2.2 Icke-personlig information: Vi kan använda icke-personlig information som samlas in från användare för analytiska och statistiska ändamål för att förbättra våra dropshipping-tjänster, lösa tekniska problem och förbättra den övergripande prestandan.

  Skydd av information
  Vi använder lämpliga metoder för insamling, lagring och bearbetning av data samt säkerhetsåtgärder för att skydda mot obehörig åtkomst, ändring, utlämnande och obehörig användning av data.
Gratis frakt
Den beste kvaliteten
24/7 Kundeservice