Gratis frakt på alle bestillinger

Returpolicy

Återbetalningspolicy

Vi har en 14-dagars returpolicy, vilket innebär att du har 14 dagar på dig att begära en retur efter att du har mottagit varan.

För att du ska kunna returnera varan måste den vara i samma skick som när du fick den, oanvänd, märkt och i sin originalförpackning. Du behöver också ett kvitto eller inköpsbevis.

För att initiera en retur, vänligen kontakta oss på påoggoods650@gmail.com. Om returen godkänns kommer vi att ge dig instruktioner om hur och vart du ska skicka paketet. Varor som skickas tillbaka till oss utan att först ha begärt en retur kommer inte att accepteras.

Observera att varorna måste returneras till Kina. Fraktkostnaderna kan uppgå till cirka 300 NOK, beroende på var du befinner dig. Vi ansvarar inte för fraktkostnaderna när du vill returnera dina varor.

Du kan alltid kontakta oss om du har några frågor om returer på oggoods650@gmail.com.Skador och problem
Kontrollera din beställning när du tar emot den och kontakta oss omedelbart om varan är felaktig, skadad eller om du får fel vara så att vi kan bedöma problemet och åtgärda det.

Undantag/varor som inte kan returneras
Vissa typer av varor kan inte returneras, till exempel färskvaror (som livsmedel, blommor eller växter), specialanpassade produkter (som specialbeställningar eller personliga varor) och varor för personlig vård (som skönhetsprodukter). Vi accepterar inte heller returer av farliga material, brandfarliga vätskor eller gaser. Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring en viss vara.

Tyvärr kan vi inte acceptera returer på reavaror eller presentkort.
Utbyte
Det snabbaste sättet att se till att du får det du vill ha är att returnera den vara du har och när returen är godkänd köper du den nya varan separat.
Återbetalning
När vi har tagit emot och kontrollerat returen meddelar vi dig om återbetalningen är godkänd eller inte. Om återbetalningen godkänns får du automatiskt en återbetalning till din ursprungliga betalningsmetod. Observera att det kan ta lite tid för din bank eller ditt kreditkortsföretag att behandla och boka återbetalningen.
Gratis frakt
Den beste kvaliteten
24/7 Kundeservice